CONTACTAR ACTUALITAT SEGONA MÀ PRODUCTES MARQUES EMPRESA

EMPRESA

EMPRESA

PIC som una empresa creada per oferir als nostres clients d'Espanya i Portugal, les millors solucions tecnològiques aplicades als processos productius cada dia més exigents. Comptem amb una oferta completa de productes i serveis innovadors per a la indústria alimentària.

La nostra activitat consisteix en la venda i distribució d'equips fabricats per empreses d'alt nivell mundial, especialitzats en les diferents etapes de cada procés, buscant el major rendiment i productivitat.

El nostre equip de vendes i manteniment ofereix una assessoria i assistència tècnica, encaminada a orientar als nostres clients a adquirir el producte que més s'adapti a les seves necessitats i a garantir un servei postvenda oportú i eficient.

El nostre conjunt de representades ofereixen solucions dins dels sectors:

Càrnics

Cuines industrials

Conserves

Dolços i xocolates

Panaderia

Peix

Petfood

Plats preparats

Formatges processats

Vegetals


La nostra gamma de productes està especialitzada en el desenvolupament i instal lació de línies de procés completes. Comptem a més amb equips individuals i un nou sistema d'eliminació de patògens a les sales de producció.

MISSIÓ


Oferir productes i solucions a mida que a través de l'eficiència i la seguretat, contribueixin a la creació de valor. Aquesta proposta respon a un model de treball orientat al client.

Garantitzar processos segurs i productes de qualitat que afavoreixin la competitivitat en el mercat mitjançant la reducció de costos operacionals; facilitant als nostres clients les millors opcions de compra d'equips capaços de satisfer les seves necessitats.

VISIÓ


Satisfer les expectatives dels nostres clients, guanyant la seva confiança i fidelitat, assegurant la qualitat dels equips i serveis recolzats en la innovació tecnològica i un compromès grup humà.

La nostra visió de la relació fabricant-proveïdor, tenen com a eix central la col.laboració per a la millora contínua i el desenvolupament de les solucions eficients i integrals.


· info@picsl.es